Blog

Nová otevírací doba Oldies Music Continental Clubu

Kam jít v Plzni tancovat? Staňte se členem vyhlášeného Oldies Music Continental Clubu. 

Číst více

Kam v říjnu a listopadu v Plzni? Zahřejte se horkým nápojem v prvorepublikovém stylu

Nechte se z podzimní procházky městem zavést do plzeňského Hotelu Continental s jedinečnou prvorepublikovou atmosférou. Třeba zrovna na výročí vzniku republiky 28. října. Odpočiňte si v pohodlném křesle hotelové kavárny a vychutnejte si grog, svařák nebo jiný horký nápoj – třeba i s klasickým sachrem, který tady pečou podle původní receptury .

Číst více

Café Continental zve na podzimní drinky

Ať už k nám zavítáte na kávu, snídani nebo jen skleničku, nechte se okouzlit jedinečnou atmosférou a unikátním interiérem Café & Restaurant Continental . Obdivivovat můžete i portrét bývalé majitelky Eugenie Ledecké, jenž v restauraci dodnes visí a s jejímž příběhem vás rádi seznámíme. Nyní jsme si pro Vás připravili podzimní speciály, které jistě zahřejí Vaše tělo i duši.

Číst více

Plzeňské hotelové noci v Kontíku

27. – 29. ledna 2023 |  24. – 26. února 2023 |  24. – 26. března 2023   Dopřejte si zimní víkend v Plzni a využijte speciálního balíčku na ubytování v rámci Plzeňských hotelových nocí. K pobytu získáte spoustu bonusových zážitků.

Číst více

Ztracené kino v hotelu Continental

Zažij s námi další nečekanou filmovou cestu!  V pátek 29. září promítáme oscarový snímek "Ztraceno v překladu" v ikonickém plzeňském hotelu Continental.

Číst více

Setkání s hoteliérkou Eugenií

Spisovatelka Jana Poncarová vás provede po stopách hoteliérky Eugenie Ledecké, která se stala předlohou stejnojmenné románové postavy v knize Eugenie. Prohlédnete si hotel Continental, kam se Eugenie ve 30. letech přivdala a prožila zde i druhou světovou válku. Při náletu v roce 1944 v hotelovém krytu zahynul Eugeniin manžel Emanuel. Ona a její dvě děti válku přežily. V květnu 1945 se seznámila s generálem Hindsem, který se do ní zamiloval… Přijďte 30. listopadu a dozvíte se více.

Číst více

Snídaně v Plzni v prvorepublikovém stylu: Výborná káva, hudba a románový příběh

Jakmile vejdete do kavárny hotelu Continental, vstoupíte do první republiky. Působivým interiérem zní klavír, voní tu káva a se snídaní se můžete posadit přímo pod portrét femme fatale – Eugenie Ledecké, které hotel patřil ve třicátých a čtyřicátých letech .

Číst více

Snídaně s hudbou v Kontíku

Každý druhý víkend podáváme snídaně od 08.00 s hudbením doprovodem, který bude doplňovat vybraná sobotní i nedělní rána (4.5./5.5./18.5./19.5./) a pokračujeme i v červnu!

Číst více

Kachny v Plzni hnízdily na hotelu Continental (rok 2015)

Potkaly se dvě kachny divoké v Mlýnské strouze v Plzni a jedna té druhé povídá: „ Tak kde to máš letos ty?"

Číst více
Zbrojnická 312/8, 301 00, Plzeň
+420 377 235 292
© U nás Plzeň chutná, 2014
Design Beneš & Michl