Ztracené kino v hotelu Continental

Tenhle, dnes již kultovní film režisérky Sofie Coppola, je nejen příběhem o hledání vlastní identity, ale také o místech a zemích, která nám sice mohou připadat vzdálená, ale zároveň jsou nám vlastně blízká. A kde jinde si tento skvělý snímek užít než v atmosféře prvorepublikového hotelu Continental, který je sám plný nevšední historie a příběhů?

Vstupenky už jsou v prodeji ➡ irmf.cz/vstupenky-continental

???? CO? Ztracené kino v hotelu [Ztraceno v překladu]
???? KDY? 29. 9., 20:00
???? KDE? Hotel Continental, Plzeň

O filmu: 
Jak se asi řekne japonsky „Stojí to za..."?
Moderní Tokio ve své supervelkoměstské anonymitě. Agresivní, pulzující, nevšímavé, fascinující, zábavné i odtažité... Cizí – alespoň pro dva Američany, kteří se tady náhodou ocitnou ve stejnou dobu – a ve stejném hotelu. Herec Bob má v Tokiu natáčet reklamu na whisky, o hodně mladší Charlotte doprovází manžela fotografa. Oba si tady připadají ztracení, nerozumějí jazyku, kultuře; oba mají spoustu času – a oba trpí nespavostí. Náhodné setkání, pár společných dní a pocit blízkosti pomáhají oběma překlenout osamění v neznámém prostředí – a možná oba dva získají i něco navíc... (Česká televize)

Další tématické články

Prvorepubliková kavárna v hotelu Continental zve na skvělé snídaně

V kavárně plzeňského hotelu Continental se stylově snídalo už v době první republiky, a i dnes zve na výborné snídaně, které se podávají formou švédských stolů, ale i na program, který je skvěle doplňuje.

Číst více

Prosincová zábava v hotelu Continental: Vazba květin i Silvestr v rytmu oldies

Hotel s příběhem v samotném srdci Plzně v prosinci ožije hned několika událostmi, jež vás zavedou do atmosféry minulého století. Přijďte si uvázat květiny na sváteční stůl ve stylu první republiky anebo si zatančit na oldies a oslavit tak konec roku 2023.

Číst více

Workshop: Čerstvé řezané květiny na vánočním stole

Srdečně Vás společně s květinářsvím Fišer zveme na květinový workshop s názvem Čerstvé řezané květiny na vánočním stole. 

Číst více
Zbrojnická 312/8, 301 00, Plzeň
+420 377 235 292
© U nás Plzeň chutná, 2014
Design Beneš & Michl