Blog

Dámský víkend: pobytový balíček

V sobotu 9. března 2024 se hotelem Continental v Plzni rozezní hudba, rozvoní se květiny i líčidla. Přijďte si užít svůj den do jedinečného prvorepublikového prostoru protkaného románovým příběhem hoteliérky Eugenie anebo si přijeďte odpočinout rovnou na celý víkend.  Neděle 10. března 2024 bude v plzeňském hotelu Continental patřit módě. Dobová módní přehlídka prozradí, co se v době první republiky nosívalo do kaváren nebo na cesty. Následovat bude workshop, který vám poradí s oblékáním. Akce volně navazuje na sobotní program.

Číst více

Dámský víkend v hotelu Continental: Dobová módní přehlídka a workshop

Neděle 10. března 2024 bude v plzeňském hotelu Continental patřit módě. Dobová módní přehlídka prozradí, co se v době první republiky nosívalo do kaváren nebo na cesty. Následovat bude workshop, který vám poradí s oblékáním. Akce volně navazuje na  sobotní program.

Číst více

Dámský víkend v hotelu Continental: Květiny a líčení (nejen) ve stylu první republiky

V sobotu 9. března 2024 se hotelem Continental v Plzni rozezní hudba, rozvoní se květiny i líčidla. Přijďte si užít svůj den do jedinečného prvorepublikového prostoru protkaného románovým příběhem hoteliérky Eugenie anebo si přijeďte odpočinout rovnou na celý víkend .

Číst více

Vánoční otevírací doba

Pomalu zapalujeme druhou adventní svíčku a tak jsme tu s otevírací dobou, po kterou si tento sváteční čas můžete užívat s námi.

Číst více

Změna v otevírací době 1.12.2023

Dne 01.12.2023 Oldies Music Continental Club uzavřen z důvodu konání soukromé akce.

Číst více

Prosincová zábava v hotelu Continental: Vazba květin i Silvestr v rytmu oldies

Hotel s příběhem v samotném srdci Plzně v prosinci ožije hned několika událostmi, jež vás zavedou do atmosféry minulého století. Přijďte si uvázat květiny na sváteční stůl ve stylu první republiky anebo si zatančit na oldies a oslavit tak konec roku 2023.

Číst více

Svatomartinská vína

I do "Kontíku" zavítal svatý Martin a dovezl mladá svatomartinská vína až z Habánských sklepů!

Číst více

Workshop: Čerstvé řezané květiny na vánočním stole

Srdečně Vás společně s květinářsvím Fišer zveme na květinový workshop s názvem Čerstvé řezané květiny na vánočním stole. 

Číst více

Příchod nového roku v Oldies Music Continental Clubu

Chcete příchod nového roku oslavit tancem, hudbou a výbornými drinky ve společnosti přátel? Neváhejte a přečtěte si více...

Číst více
Zbrojnická 312/8, 301 00, Plzeň
+420 377 235 292
© U nás Plzeň chutná, 2014
Design Beneš & Michl