Blog

Rekonstrukce ve Zbrojnické ulici

V sobotu 11. května začíná první fáze rekonstrukce tramvajové trati Zbrojnická v Plzni.   Rekonstrukce se dočká úsek vedoucí jižní částí náměstí Republiky a Zbrojnickou ulicí.  Důvodem je nevyhovující technický stav trati. Stavební práce potrvají do začátku listopadu, dopravu ovlivní od fáze číslo 2, tedy od 16. května. Investorem akce za více než 77 milionů korun jsou Správa veřejného statku města Plzně (SVSMP) a Vodárna Plzeň. K hotelu Continental se vždy naši hosté dostanou. Je značeno na dopravním značení u jednotlivých objízdných tras!

Číst více

Dámský víkend: pobytový balíček

V sobotu 9. března 2024 se hotelem Continental v Plzni rozezní hudba, rozvoní se květiny i líčidla. Přijďte si užít svůj den do jedinečného prvorepublikového prostoru protkaného románovým příběhem hoteliérky Eugenie anebo si přijeďte odpočinout rovnou na celý víkend.  Neděle 10. března 2024 bude v plzeňském hotelu Continental patřit módě. Dobová módní přehlídka prozradí, co se v době první republiky nosívalo do kaváren nebo na cesty. Následovat bude workshop, který vám poradí s oblékáním. Akce volně navazuje na sobotní program.

Číst více

Dámský víkend v hotelu Continental: Dobová módní přehlídka a workshop

Neděle 10. března 2024 bude v plzeňském hotelu Continental patřit módě. Dobová módní přehlídka prozradí, co se v době první republiky nosívalo do kaváren nebo na cesty. Následovat bude workshop, který vám poradí s oblékáním. Akce volně navazuje na  sobotní program.

Číst více

Dámský víkend v hotelu Continental: Květiny a líčení (nejen) ve stylu první republiky

V sobotu 9. března 2024 se hotelem Continental v Plzni rozezní hudba, rozvoní se květiny i líčidla. Přijďte si užít svůj den do jedinečného prvorepublikového prostoru protkaného románovým příběhem hoteliérky Eugenie anebo si přijeďte odpočinout rovnou na celý víkend .

Číst více

Vánoční otevírací doba

Pomalu zapalujeme druhou adventní svíčku a tak jsme tu s otevírací dobou, po kterou si tento sváteční čas můžete užívat s námi.

Číst více

Změna v otevírací době 1.12.2023

Dne 01.12.2023 Oldies Music Continental Club uzavřen z důvodu konání soukromé akce.

Číst více

Prosincová zábava v hotelu Continental: Vazba květin i Silvestr v rytmu oldies

Hotel s příběhem v samotném srdci Plzně v prosinci ožije hned několika událostmi, jež vás zavedou do atmosféry minulého století. Přijďte si uvázat květiny na sváteční stůl ve stylu první republiky anebo si zatančit na oldies a oslavit tak konec roku 2023.

Číst více

Svatomartinská vína

I do "Kontíku" zavítal svatý Martin a dovezl mladá svatomartinská vína až z Habánských sklepů!

Číst více

Workshop: Čerstvé řezané květiny na vánočním stole

Srdečně Vás společně s květinářsvím Fišer zveme na květinový workshop s názvem Čerstvé řezané květiny na vánočním stole. 

Číst více
Zbrojnická 312/8, 301 00, Plzeň
+420 377 235 292
© U nás Plzeň chutná, 2014
Design Beneš & Michl