Změna v otevírací době 1.12.2023

Vážení hosté, 

rádi bychom Vás upozornili, že v pátek dne 01.12.2023 zůstane Oldies Music Continental Club uzavřen pro své členy z důvodu konání soukromé akce.

Opět se na Vás budeme těšit v sobotu 02.12.2023 během standardní otevírací doby. V případě dotazů či požadavků, se na nás neváhejte obrátit telefonicky na tel. 702 126 554.

Budeme se těšit na Vaší návštěvu.

Další tématické články

Kam v říjnu a listopadu v Plzni? Zahřejte se horkým nápojem v prvorepublikovém stylu

Nechte se z podzimní procházky městem zavést do plzeňského Hotelu Continental s jedinečnou prvorepublikovou atmosférou. Třeba zrovna na výročí vzniku republiky 28. října. Odpočiňte si v pohodlném křesle hotelové kavárny a vychutnejte si grog, svařák nebo jiný horký nápoj – třeba i s klasickým sachrem, který tady pečou podle původní receptury .

Číst více

Snídaně v Plzni v prvorepublikovém stylu: Výborná káva, hudba a románový příběh

Jakmile vejdete do kavárny hotelu Continental, vstoupíte do první republiky. Působivým interiérem zní klavír, voní tu káva a se snídaní se můžete posadit přímo pod portrét femme fatale – Eugenie Ledecké, které hotel patřil ve třicátých a čtyřicátých letech .

Číst více

Dámský víkend v hotelu Continental: Dobová módní přehlídka a workshop

Neděle 10. března 2024 bude v plzeňském hotelu Continental patřit módě. Dobová módní přehlídka prozradí, co se v době první republiky nosívalo do kaváren nebo na cesty. Následovat bude workshop, který vám poradí s oblékáním. Akce volně navazuje na  sobotní program.

Číst více
Zbrojnická 312/8, 301 00, Plzeň
+420 377 235 292
© U nás Plzeň chutná, 2014
Design Beneš & Michl