Vánoční otevírací doba

Vážení hosté, 

dne 22.12.2023 se po snídaních uzavře ubytovací část hotelu Continental. Pokoje pro Vás budou opět připraveny 27.12.2023. Zbývá ještě i pár posledních pokojů v silvestrovském termínu, tak neváhejte! A pokud ještě nemáte plány na silvestrovský večer, zkuste se inspirovat programem v našem oldies clubu, kde je zábava zaručena. Výbornou kávu se Sachr dortem jako z Vídně si v Café Continental budete moci naposledy vychutnat taktéž 22.12. do 14. h. Večer pak zakončíme velkolepě předvánoční čas Vánoční party v Oldies Music Continental Clubu, který otevře dveře svým členům ve 21.00 h a neskonční dříve než nad ránem.

Více informací na tel. čísle 702 126 554.
Za celý kolektiv hotelu Continental, Café Continental a Oldies Music Continental Clubu Vám přejeme ty nejpohodovější vánoční svátky, hodně štěstí zdraví a spokojenosti. Opět se budeme těšit na Vaše návštěvy 27.12.2023. 

***

Další tématické články

Prosincová zábava v hotelu Continental: Vazba květin i Silvestr v rytmu oldies

Hotel s příběhem v samotném srdci Plzně v prosinci ožije hned několika událostmi, jež vás zavedou do atmosféry minulého století. Přijďte si uvázat květiny na sváteční stůl ve stylu první republiky anebo si zatančit na oldies a oslavit tak konec roku 2023.

Číst více

Workshop: Čerstvé řezané květiny na vánočním stole

Srdečně Vás společně s květinářsvím Fišer zveme na květinový workshop s názvem Čerstvé řezané květiny na vánočním stole. 

Číst více

Prvorepubliková kavárna v hotelu Continental zve na skvělé snídaně

V kavárně plzeňského hotelu Continental se stylově snídalo už v době první republiky, a i dnes zve na výborné snídaně, které se podávají formou švédských stolů, ale i na program, který je skvěle doplňuje.

Číst více
Zbrojnická 312/8, 301 00, Plzeň
+420 377 235 292
© U nás Plzeň chutná, 2014
Design Beneš & Michl